Molen de Hoop Scones-mix 500gr
Basis mix voor scones, een heerlijke zoete broodjes voor bijvoorbeeld een hightea. Zelf eventueel rozijnen toevoegen. Heerlijk in combinatie met clotted cream en jam.
Recept:
500 gr. scones-mix, 210 gr. water en 100 gr. rozijnen. Werkwijze: eerst de scones-mix met water mengen en 1 min. kneden, dan de rozijnen door het deeg mengen. Uitrollen tot een dikte van 1,5 - 2 cm. en rond uitsteken; 5-7 cm doorsnee. (tegen het plakken wat bloem erop en eronder gebruiken). 20 min. laten rusten en dan met geklopt ei bestrijken. Bakken in oven van 220-230°C gedurende 12 minuten. (heteluchtovens 200°C.) Tip: scones doormidden snijden en besmeren met jam en slagroom of clotted cream.
Ingrediënten:
tarwebloem, suiker, plantaardig vet (palm), plantaardige olie (koolzaad), weipoeder (melk), rijsmiddel(E500, E450, E575), zout, stabilisator(E466)
Voedingswaarde per 100 gram:
Gem. voedingswaarde per 100g. Energie kj/kcal 1687/403, vetten 12g, waarvan verzadigd 5g, koolhydraten 67g, waarvan suikers 19g, vezels 3g, eiwit 7g, zout 2g.
Inhoud: 500 gram
Stel nieuwe vraag
Klantenservice
Spaarprogramma
Waarom Jouw Cakeshop
✓ Binnen 1-2 werkdagen in huis ✓ Geen verzendkosten boven de € 60,- ✓ Spaar bakpunten voor gratis producten ✓ Betrouwbare service ✓ Bezoek ook onze winkel