Op werkdagen voor 14:00 uur besteld en op voorraad, morgen in huis!
Bake Delicious Lemon Cake
Slechts € 3,35

Bake Delicious Lemon Cake

Op voorraad 44050
Op voorraad 44050
Bake Delicious mix voor Lemon cake
Lees meer
Bonuspunten Je spaart 8 bakpunten bij aankoop van dit product
Slechts € 3,35
Op voorraad Op werkdagen voor 14:00 uur besteld en op voorraad, morgen in huis!

Verwante producten


Meer info over Bake Delicious Lemon Cake

Bereidingswijze Lemon Cake Voor 1 Grote Cake Zubereitung Lemon Cake, fr einen groáen Kuchen 400 gram Bake Delicious Lemon 200 gram zachte boter / Butter 200 gram ei (ca 4 stuks) / (ungef„hr 4 Stck) Verwarm de oven voor op 140 graden. Doe de zachte boter in een kom en mix met de vlinder in 2 minuten tot een luchtige smeu‹ge massa. Voeg eerst de Bake Delicious Lemon cakemix en daarna de eieren toe. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingredi‰nten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag. Vul een licht ingevet cakeblik tot 2/3 met het beslag. Bak de cake in 50-65 minuten in de oven op 140 graden. (heteluchtoven 135 graden) Controleer met een sat‚prikker of de cake droog is, of gebruik een speciale baking thermometer. Neem de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen. Keer de cake om op een rooster en verwijder het cakeblik. Laat de cake afkoelen onder een theedoek. Backofen auf 140 Grad vorheizen. Butter in einer Rhrschssel mit einem Mixer (z.B. Schmetterling Rhraufsatz) in 2 Minuten geschmeidig rhren, bis eine luftig gebundene Masse entsteht. Bake Delicious Lemon Backmischung hinzufgen, Eier dazugeben. Mit einem Mixer kurz auf der niedrigsten Stufe, dann auf der h”chsten Stufe die Zutaten in 5 Minuten zu einem glatten Teig verarbeiten. 2/3 des Teiges in eine leicht gefettete Springform geben. Den Kuchen 50-65 Minuten auf 140 Grad backen (Heiáluftofen 135 Grad). Mit einem Holzst„bchen oder einem Kchenthermometer in die Mitte des Kuchens stechen und eine Garprobe machen. Kuchen aus dem Ofen nehmen und 10 Minuten abkhlen lassen. Den Kuchen auf einen Kuchenrost strzen und die Springform l”sen und entfernen. Den Kuchen mit einem Kchentuch bedecken und abkhlen lassen. Ingredienten: Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, Glucosestroop(gedroogd), Zetmeel, Voorverstijfselde TARWEbloem, Kleurstof: E100, Rijsmiddel: E450i, Emulgator: E475, E433, TARWEzetmeel, Rijsmiddel: E500ii, Bakkerszout, Plantaardige olie (raapzaad), Verdikkingsmiddel: E415, Aroma. Zutaten: Zucker, WEIZENmehl, WEIZENst„rke , Glukosesirup (getrocknet), St„rke, Weizenquellmehl, Farbstoff: E100, Backtriebmittel: E450i, Emulgator: E475, E433, WEIZENst„rke, Backtriebmittel: E500ii, B„ckersalz, Pflanzen”l (Rapssamen), Verdickungsmittel: E415, Aroma.


Stel nieuwe vraag

Klantenservice

Klantenservice Jouw Cakeshop

Spaarprogramma

Spaarprogramma Jouwcakeshop

Waarom Jouw Cakeshop

✓ Binnen 1-2 werkdagen in huis
✓ Geen verzendkosten boven de € 60,-
✓ Spaar bakpunten voor gratis producten
✓ Betrouwbare service
✓ Bezoek ook onze winkel

Veilig betalen